Termeni si conditii de participare

parallax background

Competitia se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4ani si 13 ani dornici de a-si evidentia talentele/aptitudinile artistice.


 

Parintele/tutorele isi da acceptul scris si semnat, pe formularul de înscriere si pe declaratia de responsabilitate ce o va primi ulterior inscrierii, la data si locul anuntat de organizatori.

Fiecare participant inscris, va avea un numar de concurs furnizat de organizatori, pe care va trebuie sa-l poarte pe toata durata preselectiilor si a finalei.

parallax background
 

Fiecare participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.


In momentul completarii si trimiterii - Formularului de Inscriere, Candidatul are implinita varsta minima de 4 ani si maxima 13 ani.

Parintele/tutorele ia la cunostinta termenii si conditiile si semneaza pentru participarea copilului la Arad Kids Talent.

Înscrierile se poate face - accesand butonul #Inscriere si vor fi validate doar in momentul in care sunt completate toate campurile cerute. Înscrierea prin fax, telefon sau e-mail nu este posibila.

Incompatibilitate: Candidatul si Parintele/Tutorele nu este, la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, membru organizator/sau ruda sau afin de pana la gradul II, in linie directa cu organizatorii.

Modificari ale criteriilor: Criteriile de eligibilitate pot fi modificate si/sau revizuite in orice moment de organizatori , la libera sa alegere. Data inchiderii procesului de Inscriere in Concurs: Candidatii vor trebui sa trimita pe adresa: kidstalent@biancamorariu.ro Formularul de Inscriere pana cel tarziu la data de 20 octombrie 2018 (“Data Finala”). Candidatii inteleg si sunt de acord ca orice Formular de Inscriere trimis dupa Data Finala nu va fi luat in considerare de catre organizatori.

0735.398.249 / kidstalent@biancamorariu.ro