Despre mine

Trăirii, stări și situații trăite. Gânduri, planuri, intenții personale și profesionale.   

 Sunt Bianca Morariu, m-am născut în Arad, pe 28 Aprilie 1985, și pe la 28 de ani mi-am cam dat seama ce vreau de la viața asta.  Pentru unii ‘’cam tarziu’’ pentru mine exact atunci când Cel de Sus a considerat că sunt pregătită să trăiesc stările conjuncturale și emoțiile personale la alte cote decât până atunci.   

 Am părți mișto și apucături de blonde.  😀  

 Cei care mă cunosc îmi spun că sunt o explozie de energie. Și uneori prea mult pentru un singur om. Probabil recuperez instinctual anii în care eram fata aia liniștită din ultima bancă.  :)) 

  

 Prin prisma ‘’meseriei’’ pe care mi-am ales-o sunt foarte prezentă în mediul online. Uneori mai apar și prin presă, alte bloguri, la radio sau la tv și asta pentru a da sfoară în țara despre lucrurile mișto care se întâmplă în viața mea profesională.  În general chestii de interes și pentru comunitatea din jurul meu.

 Deși poate părea că viața din eveniment în eveniment e toată o vată de zahăr mare și roz, te anunț că nu e chiar așa. Duc o viață relativ normală ca și majoritatea pământenilor, dar pe alocuri trăită la cote mult mai înalte și cu accente intense. Am și zile gri și cețoase. Zile în care orgoliul își cere drepturile. Zile cu supărări și frustrări.  Zile cu doruri.  

 Cu toate astea, aleg să văd întotdeauna partea bună a lucrurilor și situațiilor care vin înspre mine.