Încalță un copil de toamnă – este campania prin care mi-am propus ca împreună cu voi să încâlțăm cât mai mulți copii din municipiul și județul Arad. Datorită vouă, până în acest moment aproape 600 de copii vor trece prin iarna ce ne stă în față cu o pereche de încălțăminte călduroasă în picioare. Vă mulțumesc fiecăruia în parte, de la mic la mare! Pentru timpul pe care l-ați alocat să mergeți să cumpărați perechea sau perechile de încălțăminte pentru ei. Pentru răbdarea pe care ați dovedit-o ambalând fiecare pereche de încălțăminte. Pentru încă un drum pe care l-ați făcut să duceți cutiile la punctele de colectare. Pentru fiecare scrisoare sau felicitare pe care mulți dintre voi ați scris-o. Pentru ceea ce le-ați exemplificat copiilor voștri că înseamnă ”să daruiesti” Pentru benzina pe care ați consumat-o în acest sens. Pentru drumurile pe jos sau cu tramvaiul pe care le-ați făcut necondiționat.

A fost o lună de zile în care am trecut prin toate stările posibile. Au fost zile în care am plutit plină de entuziasm și încredere, și zile în care simțeam răutăți gratuite încercând să mă doboare, dar pe care mesajele cu poze primite de la voi, cum pregăteați pachetele cu încălțăminte și felicitări făceau ca toată energia negativă să dispară dusă de vântul acestei toamne tarzi.

Multe zile în care voi oamenii frumoși și deschiși ați share-uit povestea și ați dus vestea mai departe cum ați știut mai bine. Zile în care unii din presă mi-au întins o mână și au încercat să facă vizibilă această poveste a faptelor bune, și zile în care alții din presă încercau să o oprească. Dar împreună cu voi oameni simpli și buni în adevăratul sens al cuvântului am reușit să încălțăm peste șase sute de copii care fără cadoul făcut de voi aveau șanse foarte mari să treacă de iarna ce ne stă în față aproape desculți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că aceste campanii umanitare nu sunt despre mine. Eu sunt doar motorul care încearcă să miște lucrurile în acest sens. Fac campanii umanitare de trei ori pe an. Atât simt că pot, astfel încât să le pot gestiona cât mai în detaliu și totodată atât simt că pot să duc fizic și emoțional. Și vă sunt recunoscătoare că sunteți alături de mine și împreună reușim să construim un mare bulgăre de bucurie.

Mulțumiri din partea fiecărui copil încălțat și recunoștință din partea mea, pleacă către fiecare dintre voi care ați făcut unul sau mai multe cadouri. Vă apreciez că într-o lume în care totul este contra cronometru voi ați pus deoparte timpul vostru, benzina voastră, alții un bilet de tramvai în plus, resurse finaciare, timp pentru cumpărat, ambalat și apoi dus cutiile la punctele de colectare. Știu că celor mai mulți dintre voi nu v-a fost ușor dar ați făcut asta cu bucurie. Mi-e foarte clar după modul în care majoritatea ați avut grijă să pregătiți cadourile. Și nici măcar o secundă lista nu vi s-a părut prea lungă.

Mulțumesc Mirela Retegan, pentru că acum mulți ai când eu nu știam ce caut în viața mea, tu ai crezut în mine mult mai mult decât am crezut eu. Dacă astăzi simt să mă întorc cu recunoștință către cineva pentru ceea ce sunt din punct de vedere profesional și nu numai, tu ești acea persoană.

Mulțumesc, Stoenescu Anca, pentru ușa larg deschis la Inspectoratul Școlar Județean.

Mulțumesc cadrelor didactie de la școala din Iratoșu, copiilor și părinților care au dăruit cu bucurie încălțăminte și felicitări. Alina Roman, părinților, copiilor și doamnelor educatoare de la graditia #CurcubeulCopiilor pentru cele peste 170 cadouri pregătite de voi.

Mulțumesc, Casuta Copilariei, copiilor și părinților voștri.

Mulțumesc, Brescan Anca și Cornelia Lipovanu
pentru felul în care ați reacționat și v-ați făcut timp să împachetați cadouri împreună cu elevii de la clasele voastre. #Anca, mi-ai rămas în suflet de la campania de primăvară și acum mi-ai intrat mai tare. Aș putea spune multe mai ales după ziua de astăzi, dar o să mă limitez la a spune că ar fi minunat ca fiecare elev din clasele primare să aibă parte de binecuvântarea unui dascăl precum ești tu.

Mulțumesc Fusz Heidi și echipa Cristalcafe Cristalcafe pentru că ați primit cu bucurie, răbdare și zâmbete fiecare colet și nu ați obosit să le ororganizați zi de zi.

Mulțumesc mirilor mei din Septembrie, Octombrie și Noiembrie care din darul lor de nuntă au dăruit mai departe bucurii acestor copii cu șanse la fericire mai mici ca ale majorității dintre noi. Vă mărturisesc că mi-ați umplut sufletul de bucurie și ochii cu lacrimi de împlinire.

Mulțumesc magazinelor ELLEN SHOES și complexului Gemi Sport.

Mulțumesc, stâlpului meu, ție Paula, pentru că dincolo de toată atenția și timpul acordat familiei tale, te-ai gestionat în așa fel încât să fii zi de zi aproape și de mine. De la repartizat liste și cutii, până la postări și filmări. Știu că nu constinetizezi cât de multe ai făcut dar crede-mă fără tine era mult mult mai greu. De la munca fizică, la suportul moral și emoțional.

Mulțumesc, Bimbo Party, pentru mascotele puse la dispoziție.

Mulțumiri și recunoștință tuturor și fiecăruia dintre voi în parte.

Link album facebook: https://www.facebook.com/pg/BiancaMorariuPR/photos/?tab=album&album_id=2586125001454337