Povestea a început undeva prin Noiembrie 2016. . . 

  Atunci, într-o noapte, m-am trezit din somn și m-am apucat să scriu….cum ar arăta în viziunea mea un târg de nunți.  Fără pretenti de mare organizatoare, fără strategii pe vreo piață testată în prealabil, fără istoric în domeniu, și cu vreo câteva sute de lei toți banii disponibili.  

   Iar în 20 Ianuarie 2017, era prima zi din prima ediție a Târgului de Nuntă-Wedding Bouquet. Iar peste doar câteva zile, mai exact Sâmbătă 18 Ianuarie 2020, acest târg își deschide porțile pentru cel de-al patrulea an conscutiv.  

  Fiecare an a fost o provoocare, care m-a crescut, m-a maturizat și mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere. Fiecare ediție mi-a descoperit oameni mișto, oameni care m-au învățat și de la care am avut de învățat atât de multe despre relațiile interumane.  

   Am încercat ca an de an să fac lucrurile exact ca și pentru mine și cred că acesta a fost secretul care m-a adus în pragul ediției cu numărul patru. Am făcut tot ce am știut și am avut posibilitatea să existe beneficii pentru toți cei implicați. Mi-am respectat întotdeauna colaboratorii și partenerii astfel încât ceea ce am discutat inițial așa a rămas indiferent dacă mie mi s-au schimbat anumite coordonate în timpul pregătirilor.  

   Am susținut cât am știut și am putut prestatorii serviciilor de nuntă aflați la început de drum. Din motivul ăla mișto, că și eu am avut mereu cel puțin un înger păzitor șef în tot ceea ce mi-am propus să fac. Și cred că e datoria noastră umană să oferim sprijin nu doar să primim.  

   Cum spuneam și mai sus, Sâmbătă 18 Ianuarie, la ora 10:00 deschidem cu entuziasm și credință ușă ediției cu numărul patru.  

   Pentru această ediție, expozanții, au pregătit tipuri de oferte personalizate în funcție de bugetul mirilor, numărul invitațiilor, locația în care vă avea loc nunta dar și luna evenimentului.  

   Viitoarele mirese, pot participa în ambele zile la prezentări de rochii pentru nunta mult visată.  

   Muzica live nu va lipsi nici ea din programul târgului.  

  Verighetele mirilor și accesoriile pentru mireasă și domnișoarele de onoare, vor avea prețuri promoționale pe perioadă târgului.  

  Modele ale invitatiior de nuntă dictate de pinterest în 2020 se vor regăsi în târg.  

  Rochii de mireasă noi și în programul ”vinde-ți rochia de mireasă” 

  Oferta pentru cununiile și nunțile în aer liber, într-un cadru de basm din afara orașului, vor fi cu siguranță una dintre atracțiile acestui târg.  

  

 Prezența, Irinei Onescu, fostă concurentă a concursului Chef la Cuțite și primărița comunei Petriș, va aduce alte surprize viitorilor miri.  

 Tombola cu premii, nu va lipsi nici în acest an.  

  Așadar, invitația în format simplu sună cam așa: Sâmbătă 18 și Duminică 19 Ianuarie, la sala de evenimente Palacio, va avea loc Târgul de Nuntă-Wediing Bouquet, unde sunt invitați viitori miri, viitori nași, socrii mari și socrii mici, deoarece expozatii s-au gândit la toate aspectele unei nunți.