Lucrurile se întâmplă fix atunci când e momentul lor. Bine le putem forța dar asta nu e neapărat ceva OK.
Iar, eu, acum simt că a venit momentul să scriu niște coli virtuale în mod public. Câte vor fi și cu ce freceventa doar Dumnezeu știe.

De ce am amânat momentul ăsta aproape vreo patru ani, de când tot plătesc host și domeniu? Cred că cel mai mult din lipsă de asumare. Nu, nu are legătură cu ”n-am timp”, pentru că am timp pentru tot ce vreau și mai ales pentru cine, în rest am un sac de motive reale și concrete să ”nu am timp”

Citesc câteva bloguri, și cumva mi se părea că totuși pentru un blog/site, trebuie să ai iscusința de a mânui cuvintele într-un anume fel. Ei bine asta credeam. Acum însă cred că pot să scriu orice îmi trece prin cap fără să mă intereseze o altă etichetă pusă de oameni. Am înțeles în timp că de etichete nu scapi indiferent cine ești și ce faci. Scriu zilnic, pe laptop, pe telefon, la semafor, oriunde mă lovește un gând, iar dacă nu am posibilitatea să scriu fix atunci, îmi dau mesaj vocal cu ideea de pe un telefon pe altul.

Da sunt unul din cei care folosesc două telefoane. :)))) Din minim trei motive: nu mă regăsesc neam în telefoanele cu două sim-uri, unul dintre numere e pe toate afișele și flyerele și anunturile evenimentelor sau acțiunilor în care sunt implicată, ultimul telefon face poze mai mișto decât cel mai vechi.

Să revin, n-am nevoie de o zi de #luni, de un început de lună sau an să încep ceva nou. N-am mers niciodată pe ideea unor tipare ci mereu am făcut ce am simțit, drept urmare la fel acționez și acum. Nu mai am nevoie nici să am o ședință foto specială să pot deschide acest capitol. Nici să am ”macar ceva” concret la fiecare secțiune. Drept urmare seara asta de Sâmbătă, 11.01.2020, e perfectă pentru încă ceva nou.
Nici să-i fac mare lansare. O să am în schimb șansa să-i fac mare ”petrecere” cândva. Sper totuși că nu la majorat. :))))

biancamorariu.ro, este capitolul unde o să povestesc despre ce simț, ce trăiesc, ce organizez, ce mă îndoaie în două de râs sau de durere.