Anul trecut la mijlocul lunii Decembrie, a avut loc prima ediție a târgului #ShopBoutiqueBestShopping, și din fericire a fost un start pe treapta succesului unde toată lumea a simțit un vibe extraordinar.

Am reușit să ne adunăm un grup frumușel de arădence, care ne-am dat un refresh garderobei personale datorită acestui târg.

Ce înseamnă de fapt ShopBoutique/BestShopping? Păi e foarte simplu, un grup de fete și femei, vin să își vândă hainele pe care nu le mai poartă, sau pe care le-au cumpărat dar nu au mai ajuns să le poarte niciodată.

Prețurile: negociabile, pentru că fiecare expozantă a avut interesul să vândă nu să tină la preț și să plece acasă cu aceleași haine. Ideea era să plecăm acasă cu haine noi. 🙂

Ce puteți găsi la ediția ce va avea loc Duminică: rochii, sarafane, pantaloni, poșete, rucsacuri, accesorii păr, gablonțuri, cosmetice, decorațiuni pentru casă, produse handmane, cosmetice naturale, încălțăminte dar și multe cadouri surpriză.

Tot în cadrul acestei ediții, vizitatoarele pot beneficia de un super cadou în luna Martie, și anume un city break la Milano, oferit de către Discover Turism.

De ce merită să vizitați târgul?

Pentru comunitatea femeilor faine și energia super mișto a celor care vin că și expozante.

Pentru produsele m i n  u n a t e, pe care fetele le-au pregătit pentru vânzare.

Pentru prețurile foarte mișto.

Pentru cadourile special pregătite pentru luna femeii.

Pentru că puteți găsi super cadouri pentru mamele, prietenele, surorile sau alte femei cărora intenționați să le faceți mici atenții de 1 sau 8 Martie.

Pentru pozele mișto pe care le puteți face într-un decor de primăvară gândit special pentru noi femeile.

Pentru pozele de pe terasă locației, aflată la etajul 11 al clădirii, loc din care orașul se vede spectaculos.

Pentru socializare și relațiile pe care le puteți lega.

Pentru că începe un nou sezon de nunți și botezuri iar aici puteți găsi rochia aia perfectă la un preț care face loc și unui make-up.

Pentru că shopping-ul într-un mediu relaxant și prietenos este o relaxare nu o oboseală.

Pentru că meritați să alegeți ce nu găsiți în magazine.

 

Fetelor, ne vedem Duminică, de la ora 10:00 la hotel Continental Forum. Vom fi acolo pentru voi până la ora 18:00.

 

Taxa de participare: între unul și o sută de zâmbete. 🙂

 

PS: Veniți din timp, astfel aveți ocazia să beneficiați de cât mai multe lucruri mișto. Din experiența primei ediții, ne așteptăm la  câteva sute de femei care ne vor călca pragul.

Mai jos puteți vedea câteva imagini de la prima ediție.