Prima mașină hibrid fabricat în România, a fost lansată aseară în jurul ora 19:30, în toate showroom-urile din țară.  

 Fizic am participat la evenimentul de lansare din Arad, unde am avut onoarea să fiu și gazda evenimentului, dar și protagonista unui clip de promovare al noului model FordPuma. Ceea ce înseamnă că am și testat mașină. 

 Prea multe detalii tehnice, nu aș putea să vă dau despre ea la fel cum n-aș vrea să spun eu că e vreo bestie pe roți însă de la privirile ce le-am primit la vreo trei semafoarte de la un gagiu cu o mașină nervoasă prin definite, mi-e clar că #puma i-a cam stârnit niște ambiții personale, gen să-mi arate că și el poate pleca primul de la semafor.  

 E clar, #FordPuma, atrage atenția pur și simplu. Atât prin design cât și prin modul în care a fost conceput, practic se mulează perfect pe standardele și ritmul lui 2020. Elegantă, cochetă și dinamică. Iar dacă vorbim de spațial de depozitare tot ce pot spune e WOW. ‘’Include un compartiment de încărcare MegaBox cu poziție mai joasă, nou și inovator. Pe lângă faptul că oferă un spațiu suplimentar de depozitare de 80 litri și poate găzdui articole de până la 115 cm înălțime, dacă este necesar, MegaBox dispune și de o căptușeală impermeabilă și un dop de scurgere, facilitând curățarea cu apă și asigurând spațiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdărit de noroi.’’ Pentru că vorba aia, să nu uităm că trăim în România, unde noroiul îl găsim chiar și în marile orașe.  

 Revenind la seara trecută, echipa Ford AutoTehnic Arad, este una chiar mișto. Gazde primitoare, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ofere informații. Niște profesioniști! Că doar nu degeaba sunt catalogați ca una dintre cele mai unite echipe de vânzări din țară, iar ciferele vânzărilor de autoturisme pe plan local spun totul despre unitatea și profesionalismul echipei de la Arad.   

 Cum spuneam chiar la început, lasnsarea oficială a noului model Ford Puma, a avut loc ieri seara la nivel național, iar faptul că la Arad, au ales să participe reprezentanți ai BT LEASING din Cluj și UCFIN București, este încă o dovadă de unitate a echipei locale și o bună relaționare cu partenerii lor atât pe plan local cât și național.  

 Da, și tu poți beneficia de un test drive, cu noul Puma! Vizitează showroom-ul din Arad și află toate detaliile.  

  

 #puma #fordpuma #februarie2019 #pub #biancamorariu #arad #lansareauto