Las aici câteva poze pline de frumos, culoare, oameni noi, cunoștințe vechi, zâmbete, amintiri, gălăgie faină, hohote de râs și stări care m-au făcut să tresalt de bucurie. Toate din 2019, însă unele cam fix din aceeași perioadă a anului, adică dintr-un mijloc de Martie care era atunci startul spre o primăvară și o vară superbă. Mijloc de Martie care astăzi este atât de diferit.

Sunt zile pentru care sunt mulțumitoare chiar dacă de atunci a trecut aproape un an. Sunt zile pentru care sunt recunoscătoare că au adus în viața mea oameni minunați. Sunt zile pentru care sunt plină de bucurie chiar dacă situația de astăzi nu este una roz.

Știu sigur că mai devreme sau mai târziu, la momentul potrivit, voi găsi oportunitatea prin care să mă reintelnesc cu voi toți și să ne bucurăm iar de soare și veselie. Și de platourile alea tradiționale cu șuncă, slănină, pită de casă, roșii și ceapă verde.

Știu că bucuria revederii noastre va fi una care va răsuna. Știu că mulți dintre voi așteptați același lucru. Avem pătruile și ideile pregătite și indiferent de schimbările prin care trecem sau vom mai trece. Bucuria, entuziasmul și energia sunt stările de care promitem să avem cea mai mare grijă.

Știu că indeferent care va fi locul în care o să ne reîntâlnim el va vibra de oameni faini. Voi sunteți oamenii aia.

În ciuda situației, am un milion de motive pentru care sunt recunoasctoare. Iar unul dintre aceste motive sunteți voi, oamenii care ați crezut în fiecare idee a mea și i-ați da creditul necesar să înflorească atât de frumos.

Prea puțin din ceea ce am gândit în 2019 ajungea să ia ființă, fără aportul Paulei. Ea este omul cu aportul căruia lucrurile se văd și se întâmplă frumos. Și în acest moment singurul om care nu a întrebat niciodată ”de ce” și nici nu a spus ”nu” atunci când am schimbat ritmul sau direcția ori de câte ori am simțit să fac asta.