Practic nu am fost niciodată prietenă cu statul locului și cei care mă cunosc știu asta foarte bine.  La fel cum majoritatea dintre voi știți că mare parte din activitatea mea înseamnă evenimente, adunări publice sub diverse forme. Activitate pe care fix acum zece zile am luat decizia să o suspend datorită situației actuale. Deși era momentul  când se interziseseră doar evenimentele sub o mie de persoane pentru liniștea mea, feeling-ul îmi spunea că e mai bine să stau puțin. Din fericire intuiția a fost de partea mea și de data aceasta. Și m-am oprit la timp.

 Pe lângă toate evenimentele în care voi mă vedeți în mediul online și offline sunt implicată în tot felul de campanii sociale cunoscute sau mai puțin cunoscute. Și mai sunt câteva branduri pentru care mă ocup de promovarea a diverse produse sau servicii.   

   Cu fieare zi care trece, situația se schimbă. Și momentant nu se întâmplă în bine. Trăim zile la care cred că nici măcar unul dintre noi nu s-a gândit vreodată, și cred că acum mai mult ca oricând a venit momentul să ne uităm în jurul nostru și să întindem o mână de ajutor. Atât cât putem, acolo unde știm.  

   M-am tot gândit în ultimele zece zile unde aș fi cea mai potrivită în această situație, care este rolul meu în această vacanță nedorită pe care nu o pot lăsa să își facă de cap chiar cum vrea, mai ales că nu știe nimeni cât va dura. . . 

 Am hotărât să susțin atât cât știu și pot business-urile care încă functionează și au nevoie de vizibilitate. Cred că acum mai mult decât despre noi e despre cel de langă noi.  

 Nu mă cred vreun mare influencer însă atât cât am reușit să construiesc până acum  comunitatea din jurul meu, consider că pot oferi vizibilitate și consiliere în zona de marketing. Și am datoria morală să fac asta.  

 Prioritate au partenerii mei de pană acum, oamenii care mi-au deschis ușa la fiecare eveniment. Proprietarii  de bussines-uri  pentru care fac deja promovare și a căror contracte se află în desfășurare. În cazul lor și în contextul situației actuale cred că cel mai onest gest pe care îl pot face fată de ei este să le acord mai mult decât până acum timpul și sprijinul meu.   

  Lista este  deschisă pentru orice proprietar de business zonal care consideră că această campanie îl poate ajuta și îi poate oferi o vizibilitate mai mare. Context în care  îmi voi oferi timpul, ajutorul și suportul tehnic #necondiționat. 

 Procedura este foarte simplă:  

 * trimite-mi un mesaj privat pe facebook (punem pagina de event) sau un mail la adresa: contact@biancamorariu.ro în care să îmi spui câteva cuvinte despre business-ul tău. 

 * lasă-mi în mesaj și mediul/modul în care ai făcut promovarea până acum 

 * dacă în acest moment ai angajați specifică numărul lor 

 * dacă este o afacere de familie, te rog specifică și asta 

 * dacă ești partener al vreunui MLM, nu uita să metionezi asta 

 * nu uita să lași un nr de telefon la care poți fi contactat 

 Acum hai să dăm mână cu mână să facem România mai bună. Mai responsabilă. Mai conștientă că nu totul ni se cuvine, ci tot ce avem este un cadoul primit de Sus.  

  

 Am  ales să fac treaba asta deoarece cea mai mare parte a activitătilor mele se desfășura în cadrul evenimentelor sau a adunărilor publice sub diverse forme. Iar în acest moment aceste activităti fiind suspendate,  simt că acesta este modul meu de a întinde o mană de ajutor. Paula este și de această data lângă mine. Știm exact că unitatea ajută, restaurează, desenează zâmbete și curcubee indiferent cât de gri pare totul în jur.

foto:Sorin Lazarescu