În această perioadă personalul agenției de turism, #DiscoverTurism, ia legătură individual cu fiecare dintre  clienții lor și încearcă cele mai optime variante, cu impact finaciar #redus!  

 Așa cum au făcut-o de fiecare dată, de data aceasta mai mult ca oricând sunt deschiși și solidari cu clienții lor. Viața acestei agentii de turism în aceste zile este un call center continuu și muncesc la foc automat pentru a găsi soluțiile potrivite fiecărui turist afectat de această criză.  

  

 Prin intermediul acestui articol doresc să susțin apelul celor de la Discover Turism, la calmul, rațiunea și răbdarea fiecărui cetățean care a achiziționat deja o vacanță în această perioadă și cea imediat următoare. Consider că atât timp cât suntem calmi și ne înțelegem reciproc vom putea găsi soluțiile cele mai potrivite. 

 E important ca fiecare dintre noi să înțelegem că suntem prinși cu toții într-un lanț, economic, medical dar mai ales uman.  

  

 Brigitta, femeia în spatele acestei agenții de turism cu peste zece ani de experiență, este unul dintre oamenii pe care îi cuosc personal și vă asigur de toată strădania și eforturile ei în a găsi cele mai optime soluții în contextul actual.   

  

 ”Astfel, chiar dacă vom fi nevoiți să facem un compromis, fiecare dintre noi, preferăm ca acesta să fie în favoarea ta și să alegem varianta cea mai bună, care să ajute toți clienții noștri. Suntem în continuare alături de Dvs. 100% și ne implicăm 100% pentru binele Dvs!”  Saszet Brigitta  

  

   Acum hai să dăm mână cu mână să facem România mai bună. Mai responsabilă. Mai conștientă că nu totul ni se cuvine, ci tot ce avem este un cadoul primit de Sus.

 

#discoverturism #staysafe #coronavirus #biancamorariu