Viața se schimbă, și acum parcă mai alert ca oricând. Omenirea își vede mai departe de treburi, bucurii și frământări, cei mai mulți o fac de acasă. 

Copiii se nasc în continuare, dar poate acum mai mult ca oricând e important în ce condiții se nasc și mai ales cât de pregătiți pentru venirea lor pe lume sunt părinții în aceste zile de criză.  

 Ne luptăm în special cu o criză psihologico-emoțională. Și acest motiv cred că este unul suficient de puternic să ne motiveze în a ne lua toate informațiile  necesare. Zic toate cele necesare, nu toate care circulă pe internet.  

 Nu sunt mamă, dar am câțiva oameni în viața mea pentru care aș fi capabilă să fac multe sacrificii ca să-i știu bine și în siguranță. Și îmi dau seama că ceea ce simt eu e doar o foarte mică parte în comparație cu ceea ce simt doi viitori părinți care și-au dorit un copil în viața lor.  

 Iar consecințele ce le poate avea o viitoare mămica dacă iese zilele astea în societate, în medii chiar și puțin aglomerate cred că ar trebui să fie eliminate din start.  

 Mădă, este educator prenatal și o mămică care a înțeles cât de importantă este o informare corectă pe perioada sarcinii și nu numai.  

 Astfel a creat o comunitate în care viitoarele mămici să aibă acces la toate informațiile de care au nevoie, înainte de naștere, așa încât experiența lor să fie una frumoasă, una exact așa cum și-o dorește fiecare, cu opțiuni cunoscute și decizii informate, bazate pe informații corecte. 

 Așa, s-a născut centrul Elephant. Din dorința conștientă ca ‘’fiecare viitoare mămică să aibă încredere în abilitatea ei de a da naștere și de a-și îngriji puiul, pentru că fiecare mămică să realizeze că nu e singură în aventura asta nouă și că e perfect normal să nu le știe pe toate sau să se simtă nesigură.’’ Mădă Bosînceanu.  

 Deși e o primăvară frumoasă în care avem soare din plin, floricele și ciripit de păsărele, ne este recomandat să stăm în casă. Să nu ne expunem în medii aglomerate, recomandare care se aplică cu atât mai mult unor viitori părinți care practic sunt direct responsabili pentru o noă viață, pentru un pui de om ce curând va face cunoștință cu lumea noastră.  

 În condițiile date, cu același entuziasm de a ajuta viitoarele mămici, Mădă, lansează un ???? ???????? ?????????? ?????? (live, adică poți pune intrebări, oricând), în cadrul căruia vorbim despre tot ce trebuie să știi legat de ????????, ???̦????, ???̆????? ?̦? ?̂???????? ????. 

  

 Cursul e format din 2 module și poți alege să participi la ambele, sau la unul singur și anume: 

 Modul1: Travaliul, măsuri de confort, nașterea 

 Modul2: Alăptarea și îngrijirea bebelușului. 

 Mai multe detalii găsești aici: https://www.facebook.com/events/143576920333033/ 

  

 Fii o mămică preacuta, informată și activă! De acasă! Din balcon sau din vârful patului! Fă o sărbătoare continuă din așteptarea până la întâlnirea cu puiul tău.