În realitate lucrurile stau diferit. Foarte diferit. Iar oamenii care își văd de treaba lor și continuă să muncească chiar și atunci când parcă în jur sunt doar ziduri gri în final vor avea de câștigat.  

 Munca de acasă e atât de diversificată astăzi încât expresia ‘’mut totul în online’’ s-a transformat într-un salut. Unii au reușit, alții vor reuși, iar alții își vor prinde urechiile în acest online încât vor abandona lupta pe care și-au declarat-o singuri.  

 Chiar dacă în online are acces toată lumea, online-ul nu este pentru toată lumea. Și îmi asum când spun că unii nu ar trebui să aibă niciodată acces la internet. Niciodată.  

 Dar pentru cei care vor să fie și ei acum în prima linie de ajutor, internetul e bun.  

 Mia, așa cum o știe comunitatea locală, este unul dintre oamenii care vor să fie în prima linie (că tot e la modă termenul asta).  Și face asta zilnic, a făcut-o și înainte de acest COVID-19.  Mia, e un fel de ‘’prim ajutor’’ mobil pentru cei care o cunosc, oricând în caz de zgârieturi, iritații, arsuri, inflamații sau atunci când e nevoie de un cicatrizant. Are ea o trusă magică, ușor de depozitat oriunde, și când zic oriunde mă refer că are loc chiar și în poșetă.

 Am văzut-o în acțiune și cu răspunsuri practice pe grupurile online de mămici. Am văzut-o acționând practic la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a soțului ei când cineva a avut o întâlnire usturătoare cu uleiul încins. Sigur fiecare dintre noi am făcut cunoștință măcar o dată cu uleiul zburător încins și știm că nu e deloc ceva funny.  Mia a fugit la mașină, și cu vreo două, trei produse a stopat pe loc usturimea arsurii.  

 Cei mare mă cunosc știu că nu am fost niciodată MLM-uri, însă recunosc că am testat și eu unele produse LR și am rămas plăcut surprinsă de beneficiile folosirii lor. Și vă recomand ca atunci când situația vă permite să evitați statul la cozile interminabile din fața farmaciilor. Vă recomand acolo unde se poate ca alternativă la medicamente, mai ales cele luate după rețeta vecinei sau a vreunei cunoștințe de-a vecinei, să luați în calcul folosirea produselor LR. 

 De exemplu, poți folosi o pastă de dinți LR, sau un gel de curățare a feței, sau o cremă hidratanta pentru față, sau alte produse din același brand și pe lângă rezultatele care te vor surprinde plăcut faci și un bine.  Susții o mămică antreprenor, care pe lângă munca pe care o face cu dăruire și toate explicațiile despre produse pe care ți le oferă cu drag, este și mămica unui copil special.  

 Ține legat lanțul binelui.  

 Pe Mia o găsești aici: LINK sau la tel: 0755673576 

 Și cine știe, poate un singur produs îți poate aduce o nouă prietenă sau chiar un parteneriat de succes din care să câștigi un bănuț în plus în aceste vremuri tot mai gri.