Binele făcut din inimă nu contorizează niciodată. Nici cât a dat. Nici câte a făcut. Nici cât a pierdut. Binele făcut din inimă își vede de drum și acolo unde drumul nu există își face singur cărare.  

 Astăzi despre asta vorbim, despre binele din inimă. 

 Binele din inimă e ceva ce nimeni nu va putea lua vreodată.  Și în povestea noastră binele din inimă, are un nume, se numește Diana.  

 Lumea o știe drept makeup artistă, dar dincolo de pasiunea pentru makeup din care își câștigă existența, Diana, își dedică mult timp și multe resurse pentru ceilalți. Face asta necondiționat și fără a ieși în piața publică cu faptele ei bune. Înțelegeți de spun că numele ei este, binele din inimă, da?   

 Într-o seară undeva la început de Februarie, m-am întâlnit cu ea și cu Rareș. El a considerat că aș putea fi parte activă la inițiativa binelui din inimă. Nu știam despre ce e vorba, dar Rareș fiind unul dintre oamenii umani din viața mea, nu am pus prea multe întrebări.  

 Binele din inimă, avea emoții de zici că urma să între la BAC. Am știut de la început că planurile pentru gândurile din inimă ei vor avea ecou. Și cu cât ne povestea mai multe cu atât îmi era mai clar că Diana, e încă un om prin care Dumnezeu, ne amintește că are câte un dar pentru fiecare dintre noi. Și ține de fiecare dacă vrem să deschidem darul Lui și să îl folosim pentru cei din jur sau  preferăm să îl ținem doar pentru noi. Diana, binele din inimă, alege să share-uiasca ce are și cu ceilalți.  

 Pe scurt, urmează să lanseze o campania despre binele din inimă. Cu acțiuni dedicate în mod special femeilor. O campanie în cadrul căreia mai multe femei din municipiul și județul Arad să aibă parte de bine și de frumos.  

 Privirile, gândurile și inimile au căutat femei care cu nevoie de susținere, de încurajare, de o zi în care să se simtă răsfățate, iubite, prețuite și apreciate la adevărata lor valoare. Femei care au uitat să zâmbească. . Femei care au nevoie de o vorbă bună și o mângâiere. Femei pe care viața le-a îngenunchiat dar pe care binele din inimă le va ridica.  

 Alături de Diana, mai sunt o mână de oameni cunoscuți din orașul nostru care au ales să joace și ei în hora binelui din inimă. Și dacă sunt cunoscuți, cumva e de la sine înțeles că sunt și foarte ocupați, da chiar și acum în zilele lui #staiacasa.  Dar fiecare au ales să vină în povestea asta cu ce știe să facă cel mai bine, dar mai ales cu timpul și prezența lui. Și cred că timpul oferit cuiva este cea mai practia declarație pentru #imipasa.  

 Motoarele, binelui din inimă, se vor porni imediat ce situația COVID_19, va permite asta. Până atunci dacă știți femei care s-ar încadra în descrierea de mai sus, sau persoane care doresc să între în hora binelui din inimă vă rog să îi lăsați un mesaj Dianei. O găsiți aici: DIANA

  Eu voi fi aici și promit să revin cu povești frumoase scrise pe inimi de binele din inimă. Dar și cu modul în care fiecare dintre voi veți putea să vă implicați.