Baloanele s-au terminat într-o oră. Cărțile mai există și astăzi. În bibliotecile copiilor. La fel cu există și dragostea ei pentru cărțile editurii #Usborne.  

 Era un mijloc de Iulie sau început de August prin 2017 când am cunoscut-o. Voia să vină la un eveniment de al meu cu cărți în limbă engleză dedicate copiilor. Recunosc că nu am fost foarte impresionată. Adică știți fața aia de murătură figurantă pe care o adopt și astăzi de multe ori….cam așa am fost și atunci.  

 Ba mai mult i-am spus că dacă vrea să vină trebuie să cumpere baloane, pentru că avem nevoie de vreo zece mii. S-a conformat, a cumpărat și a fost la locație cu două ore înainte de eveniment să fie pregătită înainte să înceapă nebunia. Nici astăzi după trei ani nu cred că am întrebat-o concret ce părere a avut despre acel prim eveniment. Știu că am întrebat-o dacă e tot ok, ne-am făcut la final de eveniment o poză și aia a fost.  

 Practic nu știu nici când ne-am reîntâlnit, dar cert este anul trecut cam pe vremea asta habar n-am cum am ajuns să vorbim și în două zile am pus la cale împreună un spațiu de petreceri pentru copii și activități organizate în aer liber. Da vorbesc despre #laPetrecere.  

 A fost începutul care ne-a făcut să ne cunoaștem cu bune și cu rele.  Timp de șapte luni de zile, cât ne-am bucurat de tot ceea ce a însemnat #laPetrecere, am petrecut mai mult timp cu ea decât cu oricare membru al familiei mele.  Am avut împreună zile MI N U N A T E, zile în care lucram și câte paisprezece ore pe zi de Marți până Duminică, dar a căror oboseală o simțeam prea puțin în comparație  cu răsplata ce o primeam de la părinți, cadre didactice și copii când ne spuneau entuziasmați cât de bine s-au simțit #laPetrecere.   

 În tot acest timp, Paula, nu își neglija deloc minunea de Edan, soțul dar nici cărticelele ei vesele.  

 Între două petreceri și familie reușea să fie la zi cu titlurile noi de la #Usborne.  Să informeze mămicile despre ele. Să-și coordoneze echipa vreo douăzeci şi cinci mămici iubitoare și ele de cărticelele magice.  

 Iar acum date fiind zilele pe care le trăim cu toții și în care stăm cel mai mult pe acasă, unele chiar cu pici sau prichindei năzdrăvani  care au nevoie de atenție și diversificare continuă, vă recomand să luați legătură cu Paula.  

 Pentru că indiferent că stați la casă și puteți beneficia de curte sau locuiți într-un apartament la bloc, rutina își face loc și în viața voastră. Iar rutina atrage după ea plictiseală. Plictiseală trage agitația.  Agitația pierderea răbdării. Iar pierderea răbdării aduce ca și mare trofeu, nervii. Scenariu cunoscut da?  

 Ei bine că să evitați toate aceste stări care chiar nu ne lipsesc deloc acum, într-o perioadă deja tensionată, Paula are câteva mici secrete salvatoare.  

 Cărticelele Usborne sub diverse aspecte, potrivite pentru copiii între 0 luni-18 ani. Structurate pe multe nivele: cărți senzoriale, cărți de povești, cărți de învățat o limbă străină, cărți de cultură generală, cărți cu stickere reutilizabile, cărți de matematică, biologie. Și super îndrăgitele cărticele wipe-clean, cu o cariocă specială pentru ca cei mici să poată scrie și să șteargă ce au scris de nenumărate ori. 

 Practic vorbim despre o gamă variată de cărticele vesele care provoacă bucurie și alungă orice urmă de plictiseală prin modul extrem de creativ și captivant în care sunt gândite.  

 Știu copii din jurul meu care se plictisesc foarte repede de aproape orice dar care sunt captați pe termen lung de cărțile #Usborne. Merită să le încerci și tu.  

 Cumpărând o carte de la Paula, îți câștigi liniștea casei, entuziasmul și bucuria din ochii plini de curiozitatea de a descoperii lucruri noi ale copilului tău.  Și susții un mic business al unei mămici care se ocupă de cărți din pasiune.

 Nu ai copii? Poți salva liniștea prietenei tale care are acasă o energie de copil cât o grupă  întreagă de la grădiniță.  

 Aaa, și șă îți mai spun o chestie interesantă și foarte potrivită cu situația actuală. Multe mămici și cadre didactice consideră că aceste cărticele sunt foarte bune de luat în calcul pentru cei care sunt interesați de homeschooling. Practic ceea ce se întâmplă acum în toată România, datorită situației create de COVIȚ_19.  

  

Pe Paula o gasiti aici: The Book of Edan  

Sunt Bianca Morariu, și atât cât știu și pot susțin în această perioadă antreprenorii și micile afaceri locale.