Săpunul. Iar dacă el mai este biologic, natural și lichid cu atât mai bine.

Delicat și cu un procent ridicat de ulei săpunurile I Provenzali ofertă pielii hidratare suplimentară, foarte bine venită în aceste vremuri în care clorul din apă de la rețea folosită de câteva zeci de ori pe zi și toate soluțiile dezinfectante sunt atât de prezente pe mâinile noastre. Pe lângă procentul de ulei care hidratează pielea mâinilor, spuma catifelată este deasemenea un adevărat răsfăț pentru mâinile noastre.

Vă recomand să îl folosiți cu apă caldă din abundență. Și să vă spălați pe mâini cât mai des. În general, nu doar în situația pandemiei actuale. În cazul coronavirusului insă, este și mai important.

Nu lăsati acest ritual să devină  o apăsare pe psihicul vostru. Faceți asta de fiecare dată cu entuziasm apelând la diverse artificii. De exemplu spălati mâinile de fiecare dată cam atât timp cât vă ia să cântați refrenul de la ‘’happy birthday to you’’  de două-trei ori.  Sau oricare alt refren preferat de voi. Copiilor le puteți recomanda să cânte, Bul-bul-bul-du-buc, catecelul de la Gașca Zurli. Spălatul pe mâini va fi mereu o bucurie. 

Găsiți aceste săpunuri în oricare dintre următoarele locații:

 *farmaciile Ivona și Pharmedicum Arad (Fortuna, p.ta Gării, Alfa, Metianu, Micalaca zona 300) 

 * hypermarket Remarkt 

  * magazinele Calla Arad 

 * online: www.vegis.ro sau www.everbio.ro

 

Mai multe detalii despre produsele, I Provenzali România puteți afla de pe pagina lor de facebook (I Provenzali România) sau de la,  Marinela Varga, unic distribuitor în România.  ☏: 0724951578

  •  Folosiți apă și săpun din belșug;
  •  Frecați palmele pană apare spumă din abundentă
  •  Spălati ambele fețe ale palmelor precum și zonele dintre degete.