Un zâmbet frumos și strălucitor atrage întotdeauna privirile celor din jur. Cucerește de-a dreptul.  Dar cum să avem acel zâmbet stralucior?  

 Cu siguranță spălarea dinților printr-un periaj corect, după fiecare masă sau măcar de două ori pe zi, ne ajuta sa avem o dantura sanatoasa ,la acesta rutina nu trebuie să renunțăm mai ales ca este la îndemâna oricăruia dintre noi.   

 Poate nu știați dar în timpul orelor de somn se formează bacterii care facilitează apariția cariilor, motiv pentru care oricât de obosiți vă simțiți și oricât de mare ar fi lenea înainte de culcare nu vă puneți la somn fără să vă spălați dinți.  

 Evitați periile de dinți foarte rigide, ele pot afecta integritatea gingiilor, daca se aplica mișcări incorecte la nivelul acestora.

 Țineți minte că igiena dentară, influențează sănătatea întregului nostru organism. Este dovedit de către specialiști faptul că infecțiile orale, cariile, produc afecțiuni cardiace, articulare, nașteri premature și multe alte lucruri de care cu siguranță nu vrem să avem parte.  

 Personal, am descoperit pe la începutul acestui an clinica Premium Dental din Arad. Și chiar dacă pentru moment au fost restricționate și aceste servicii (cu excepția cazurilor de urgență) vreau să vă las aici site-ul lor deoarece în această perioadă oferă informații foarte utile și accesibile de acasă în mod gratuit. Lucru pentru care consider că sunt de apreciat. Mai ales într-o perioadă în care serviciile și produsele încă disponibile cresc prețurile în mod constant. 

  Sunt zile în care avem timp să citim mai atent unele informații și recomand să faceți asta.  

 Așadar vă doresc o călătorie frumosa și inspirațională în lumea zâmbetelor. Primul pas începe cu un clik aici: Clinica Premium Dental 

 Las aici și trei ponturi despre alimentele care contribuie la intărirea dinților și le oferă strălucire și sănătate de lungă durată.  

 * Lapte și iaurt-alimente cu aciditate redusă și sărace în zahăr care ajută la combaterea carențelor de minerale. 

 * Fructe-ajută la curătarea naturală a dinților, iar Vitamina C pe care o conțin contribuie la sănătatea gingiilor. 

 * Legume-contribuie la sănătatea danturii și a gingiilor, stimulează secreția de salivă necesară pentru reducerea aciditătii și sunt o modalitate naturală de curătare a dinților. Conțin Vitamina A, care este absolut necesară pentru formarea smalțului dentar. 

   Celelalte le găsiți pe pagina de facebook Premiul Dental. Un like paginii vă ține aproape de aspect importante pentru sănătatea dentară. Un share, arată grija și iubirea voastră față de cei dragi, împărtășind cu ei aceste informații, accesibile acum sub forma unui cadou prețios.  

Și pentru că indiferent de situația prin care trecem ca oameni mari, copiii nu trebuie să simtă grijile, echipa Premium Dental Kids,  a pregătit pentru cei mici un concurs cu trei super premii.  

  Găsiți toate detaliile pe pagina lor de facebook.   

Să ne revedem cu bine și zâmbitori. De fiecare dată.