M-am trezit dimineață lovită în plin de realitatea faptului că 1 Iunie e aici. Am conștientizat că niciodată, dar niciodată 1 Iunie – Ziua Copilului, nu a fost așa cum va fi în 2020.  

 Două luni de stat în case, două luni fără socializare offline, două luni fără prieteni sau colegi de grădiniță și școală. Două luni fără locuri de joacă, fără ieșiri în parc, la picnic, cu bicicletă sau cu rolele. Două luni cu plimbări mult prea scurte și mereu cu ochii părinților pe declarațiile pe propria răspundere. Lipsa vieții normale din ultimele două luni și jumătate și-au pus amprenta atât pe oamenii mici cât și pe cei mari.  

 Dacă cei mari, încercăm să înțelegem cât mai multe din toată această perioadă de neînțeles, cei mici nici măcar nu ar trebui să fie supuși unei astfel de înțelegere neînțeleasă.  

 Vine 1 Iunie, dar parcurile și cartierele, nu vor mai fi pline de baloane colorate, desene pe asfalt și personaje de poveste. Și nici de animatori veseli și neobosiți care se jucau cu cei mici.  

 Vine 1 Iunie, și copiii merită să trăiască această zi cu zâmbetul pe chip, veselie și bucurie în suflet.  Este deja mult prea trist tot ce au trăit în ultimele două luni și jumătate iar noi cei mari putem transforma ziua de 1 Iunie, într-o zi de neuitat chiar la noi acasă.  

 Indiferent că locuim la casă sau într-un apartament la bloc, 1 Iunie – Ziua Copilului 2020, poate fi cea mai magică zi de 1 Iunie de până acum .  

 Am găsit o rețetă simplă și accesibilă oricărei familii dar plină de dragoste, energie faină și entuziasm care să transforme ziua de 1 Iunie 2020 într-o zi de neuitat.  

 Cofetăria Caprice, pregătește torturi speciale, chiar și personalizate pentru această zi. Fructate sau umplute cu atât de iubita ciocolată. Fiecare tort comandat pentru 1 Iunie, va avea și un cadou surpriză pentru micii sărbătoriți care cu  siguranță  le va desena un zâmbet mare cât iubirea din inima voastră de părinți pentru ei. Un zâmbet de iubire până la lună și înapoi.  

 Iar eu, Bianca Morariu, am pregătit pentru voi câteva idei pe care le puteți pune în practică pentru un 1 Iunie de neuitat. Pentru detalii, steluțe de bucurie, aștept mesajele voastre în mesaj privat.  

 Acasă la voi, poate fi cea mai memorabilia petrecere de 1 Iunie. Voi, familia lui puteți creea în căminul vostru tot ceea ce nu a avut la nicio petrecere de până acum. Am toate ideile în minte și în inimă. Și fiecare poate fi personalizată în funcție de căsuța voastră și câteva detalii despre puiul vostru.  

 Și ca să vă răspund deja la întrebarea legată de preț care a încolțit în mintea voastră, vă spun că pachetul special de consiliere organizatorică pentru Ziua Copilului este de 100 lei. Sau 150 lei cu un cadou personalizat inclus.  

 Indiferent de vremuri și situații, cei mici vor rămâne cu ceea ce își vor aminti. Și își vor aminti ceea ce ați făcut pentru ei și mai ales cu ei. La fel și cât ați stat lângă ei și felul în care ați făcut-o.  

Vine primul 1 Iunie din ultimii ani în care nu vă promit o super mare petrecere cum a fost a fost anul trecut sau în ceilalți ani, însă vă promit o petrecere pe care minunile voastre nu o vor uita. Și mai ales una accesibilă oricui.